teampage_voordeelscheiding

Voordeelscheiding.nl is een initiatief van ESQ Advocaten. Wij zijn een gerenommeerd advocatenkantoor met betrokken en gemotiveerde echtscheiding advocaten.

mr. G.S. (Geert) de Haas

Het mooie aan mijn werk is het contact met mensen. Scheiden is lastig. In een periode waarin je hele leven op zijn kop staat, moet je allerlei beslissingen nemen en zaken regelen waarvan je de gevolgen nauwelijks kan overzien. En dan is het ook nog eens hartstikke duur. Mijn uitdaging is om cliënten goed en voordelig door hun scheiding te helpen zodat ze weer verder kunnen met hun leven. Want ieder einde is ook een begin.

M.A.H. (Monique) Lensvelt

Ik verzorg de receptionele, administratieve werkzaamheden. Hierdoor is mijn werk veelzijdig. Door de hoeveelheid zaken op diverse vakgebieden en de contacten met cliënten blijft het afwisselend en plezierig.

mr. J.A. (Mark) van Essen

Advocaat zijn is een mooi beroep dat op uiteenlopende vlakken veel van je vraagt: iedere dag is anders en je weet nooit wat de dag je gaat brengen. Daarnaast heb je contact met veel verschillende mensen, ieder met hun eigen verhaal. Dit, tezamen met het feit dat je het probleem van je cliënt juridisch moet duiden zonder de emotionele facetten uit het oog te verliezen, maakt dat iedere kwestie, hoe klein deze ook lijkt, altijd weer een uitdaging is.

A.M.A. Annemiek Bakker-Kruijer

Het ondersteunen van een onderneming inzake de dagelijkse boekhouding, hetgeen toch het hart van een onderneming is, alsmede het uitvoeren van diverse administratieve en secretariële zaken is voor mij altijd weer een boeiende uitdaging die nooit verveelt.

mr. A.C. (Melanie) Hermes

Een echtscheiding is een ingrijpende gebeurtenis; of je nu samen de keuze hebt gemaakt om uit elkaar te gaan, of dat het onverwachts voor je komt. Het maken van de juridische afspraken gaat dan ook altijd gepaard met emoties. Dit begrijp ik en daarom krijg je alle tijd om alles op een rij te zetten. Ben je er klaar voor? Dan zorgen we samen voor goede afspraken, voor nu en voor de toekomst.