Een vlotte echtscheiding begint met het indienen van je aanvraag bij Voordeelscheiding.

Zodra je daadwerkelijk voor onze dienstverlening kiest, nemen we je eenvoudig en stapsgewijs mee door het proces. We gebruiken daarbij geen moeilijke termen, maar stellen duidelijke vragen en leggen alles uit.

Je echtscheiding wordt in 5 stappen tot in detail zorgvuldig geregeld, zonder onnodig hoge kosten.

1. De echtscheiding aanvraag

Je vult vrijblijvend het aanvraagformulier in. Je ontvangt een e-mail met een bevestiging van de aanvraag en instructies voor het aanleveren van de juiste stukken.

2. Je betaalt € 499,-, niets meer

Je ontvangt van ons een factuur van € 499,00 per persoon voor het afhandelen van de echtscheiding. Dit is inclusief btw en het griffierecht*.
Er zijn verder géén bijkomende kosten. Gegarandeerd.

*het griffierecht zijn de kosten van de rechtbank.

3. Dossier compleet

Een van de geheimen achter onze snelle werkwijze is dat wij pas van start gaan zodra alle vragen beantwoord zijn en we alle documenten hebben ontvangen. Op basis van een volledig dossier stellen we alle stukken op die nodig zijn.

4. Ondertekening

Voordat we de aanvraag indienen, lopen we alles nog even met je door, bij ons op kantoor of bij jou thuis. Want we begrijpen dat een baan of kinderen ervoor kunnen zorgen dat bij ons in Breda langskomen lastig is. Geen enkel probleem, je geeft je voorkeur aan in de aanvraag.

5. Rechtbank

Een aantal weken nadat we de scheiding indienen bij de rechtbank, spreekt de rechter je echtscheiding uit. Dit wordt door de rechter vastgelegd in een echtscheidingsbeschikking. Deze beschikking wordt vervolgens ingeschreven in de registers van de burgerlijke stand in de gemeente waar je bent getrouwd. Nadat de gemeente de echtscheiding heeft ingeschreven ben je daadwerkelijk gescheiden.