Onze mediators zijn gespecialiseerd in het oplossen van problemen bij de echtscheiding. Zij kijken naar de emotionele kant van de zaak en helpen jullie om er samen uit te komen. Zij zijn onpartijdig en helpen je een goed resultaat te bereiken.

Voordeelscheiding gaat er van uit dat jullie samen afspraken kunnen maken over alle onderdelen van de echtscheiding. Over de verdeling van de bezittingen en schulden, over het huis en over de kinderen. Als je er samen niet helemaal uitkomt, kun je de hulp in roepen van onze mediators.

Huis

Wie blijft er in de woning wonen? Wie betaalt daarvan de kosten? Moeilijke vragen die je samen met de mediator kunt oplossen.

De kinderen

Bij wie gaan de kinderen wonen? Kiezen jullie voor een co-ouderschap? Wie betaalt de kosten van de kinderen? Allemaal zaken waar de mediator je bij kan helpen.

Mediationhulp

Voor € 250,- heb je recht op een gesprek bij de mediator. De lastige punten in de echtscheiding worden met jullie doorgenomen en -als dat kan- meteen opgelost. Als jullie meer gesprekken nodig hebben, bedraagt het vervolg tarief € 125,- per uur. Heb je een rechtsbijstandsverzekering? Wellicht ben je verzekerd voor mediation. In dat geval zijn de gesprekken mogelijk gratis!

 

Deze en aanvullende informatie over scheiden kun je nalezen in onze gratis brochure “Alles over echtscheiding”.

Echtscheidings brochure downloaden